Het traject

Het traject is voor professionals die samen met anderen stil willen staan bij hun werk en privé-leven en hun energievretende dilemma’s willen onderzoeken en analyseren. Daarnaast is het traject  gericht op het anders managen van dit werk en privéleven. Het traject bestaat uit een intake, een 2 x 2 daags programma en individuele coaching

Intake

Tijdens de intake wordt onderzocht of de behoefte van de deelnemer en het aanbod van het traject op elkaar aansluiten. Op basis van dit gesprek wordt al dan niet besloten tot deelname. Afspraken worden gemaakt over de resultaten.

Programma

Het programma bestaat uit twee keer een twee daagse van elk vijf dagdelen. Op de eerste dag begint het programma om 9.30 en op de tweede dag eindigt het om 17.00.  Er is ook een avondprogramma.

Op de eerste tweedaagse wordt geanalyseerd welke rollen deelnemers in het verleden hebben aangenomen en de invloed hiervan op hun huidige werk. Tevens worden concrete dilemma’s rondom de rollen in het huidige werk en privéleven onderzocht en geanalyseerd. De invloed van persoonlijkheid, onbewuste organisatieprocessen en de context op de rollen wordt geëxploreerd.

In de tweede tweedaagse wordt er geëxperimenteerd met het omgaan van ongemak en met het aannemen van andere rollen die  zowel effectief zijn voor de organisatie als aansluiten bij de persoon. Deelnemers ontwikkelen nieuwe perspectieven en denken na over concrete vervolgstappen voor de toekomst.

Coaching

De coaching bestaat uit drie gesprekken van anderhalf uur tijdens en na afloop van het traject. De coaching helpt bij het integreren van inzichten  en leerervaringen in de praktijk.

Praktische informatie

Aantal deelnemers: 6-10

Investering: 2250 euro (inclusief  lunch, koffie thee, diner en overnachting, exclusief btw)

Data:  Nog geen nieuwe data bekend.

Aantal dagdelen: 11 (programma  en coaching)

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 Werkhoven (prov. Utrecht) www.samaya .nl

Informatie:  Voor meer informatie over het  programma,  of voor een inschrijfformulier kunt u contact op nemen met Niels van Steenbergen 0651803376 of  n.m.vansteenbergen@t-out.nl